Avís legal | Ubicació
Revista Petits

Cantàbria

Viatjar amb nens, Cantàbria
Per: Gloria Figuerola Camps

Un bon lloc com a “campament base” és SANTILLANA DEL MAR, que és un poblet interior d’estil medieval amb carrers empedrats. A les nits sempre hi ha algun espectacle a la plaça, també hi ha un lloc on es pot muntar en poni o cavall i un parc molt gran!!! Hi ha un ZOO on fan diverses activitats pels infants, inclou el Parque Cuaternario on hi ha recreacions de la fauna que fa 14.000 anys va viure en aquestes terres i un jardí tropical amb cents de papallones!!!

 

Des d’ aquí es pot anar a altres llocs amb facilitat ja que està  a prop de la carretera.

 

COMILLAS, a la costa, on hi ha “El Palacio de Sobrellano” i moltes edificacions modernistes entre elles  “El Capricho de Gaudí “

SAN VICENTE DE LA BARQUERA, un poble mariner ple de barquetes de coloraines, un pont preciós i amb un castell 

LAREDO, amb unes fantàstiques platges, on si hi aneu a finals d’agost podreu veure “La Batalla de las Flores” una festa amb molt  colorit.

SANTOÑA, on hi ha les famoses anchoves!!! Boníssimes!!!

CASTRO URDIALES, meravellosa l’Església de Santa Maria sobre els escarpats.

SANTANDER, amb moltes platges (la més coneguda “El Sardinero”). “El Palacio de la Magdalena” , on es pot pujar en un trenet mentre et van explicant una mica d’història. En acabar el recorregut hi ha un petit zoo amb animals marins (pingüins, foques, lleons marins, etc)  i un super parc on hi ha de tot perquè els nens gaudeixin!!!!

FONTIBRE, on neix el riu Ebre, un bon lloc per veure natura. Es pot fer picnic ja que hi ha una zona habilitada. De cami podeu visitar BARCENA MAYOR, que és un poblet molt maco i podreu veure moltes vaques caminant lliures per la carretera!!!

LAS CUEVAS DEL SOPLAO, una visita interessant, entres en tren a la cova, fas un petit passeig mentre et van explicant la història i tornes a sortir en tren. Tot plegat dura 1 hora. Cal treure les entrades amb antelació.

LAS CUEVAS DE ALTAMIRA, encara que no es poden veure les coves originals la recreació és força interessant de visitar. Tenen una sala on els infants poden fer activitats i manualitats relacionades amb la prehistòria.

POTES/FUENTE DE, on podeu agafar el telefèric per pujar al cor dels Pics d’Europa, a dalt podreu trobar cabretes i una vista impressionant!!!

NACIMIENTO DEL RIO ASON, una ruta de senderisme per arribar fins a una cascada mentre passegen per un bosc de conte de fades. Després, si passeu pel poble de LA GANDARA trobareu una àrea recreativa amb parc infantil i zona de picnic amb barbacoas. Al final de l’àrea hi ha un mirador penjat sobre el buit, espectacular !!

 

 

VISITA ESTRELLA                                                                                               

PARQUE DE CABARCENO                                                         

Molt més que un Zoo.Un lloc on els animals i la natura conviuen                                    

en estat pur!!! Es fa el recorregut en cotxe i vas parant per                                        

baixar i veure els animals.