Avís legal | Ubicació
Revista Petits

Reflexologia podal, Millora la salut dels més peti

Reflexologia
Autor: Pilar Casanova - Àaduna teràpies naturals

En els peus tenim més de 7.000 terminacions nervioses i encara que no hi parem gaire atenció, amb la reflexologia podal podem assolir nombrosos beneficis. Aquests beneficis demostrats fan de la reflexologia una teràpia aliada per millorar la salut dels més petits.

Ja des de bebès es pot utilitzar la reflexologia per aliviar alguns dels símptomes que més pateixen els nounats, com còlics, l´estrenyiment, dificultats per dormir o la dentició.

Però a mida que creixen, els beneficis augmenten, ja que la reflexologia infantil ajuda al sistema inmunològic, ajuda a millorar l´autoestima i la confiança en un mateix i reforça la salut en general.

QUE ÈS?

Tots els punts reflexos de terminacions nervioses que hi trobem a la planta dels peus representen la totalitat del cos i els seus òrgans.

La reflexologia, mitjançant el masatge en aquests punts reflexos, influeix positivament en el nostre organisme.

És una teràpia natural que ajuda a reequilibrar l´organisme mitjançant processos de regulació interns propis de cada persona i ajuda a millorar l´ estat físic i psicològic dels nens.

Aquests avantatges, i el fet de no tenir gairebé efectes secundaris, fan que la reflexologia podal infantil sigui cada cop més popular, especialment entre seguidors del corrent de ¨crianza natural¨, ja que en millorar el sistema inmunològic, permet prescindir d´alguns medicaments durant la infància.

Sense oblidar que als nens els encanten els massatges als peus !