Avís legal | Ubicació
Revista Petits

Aprendre anglès a partir d’un any

Educació
Autor: Kids&Us

Kids&Us, una metodologia innovadora per a l’aprenentatge de l’anglès

Aprendre l’anglès com ho fem amb la nostra llengua materna. Aquest és el punt de partida de la innovadora metodologia per a l’aprenentatge de l’anglès creada ara fa més de 10 anys per la filòloga Natàlia Perarnau. Avui, arriba a més de 40.000 nens de 5 països europeus a través de la xarxa d’escoles Kids&Us, que aquest curs compta amb 156 centres i obre un nou centre a Sant Vicenç dels Horts el curs vinent.

 

Anglès a partir d’un any

Si el procés d’adquisició de la llengua materna s’inicia en el moment en què el nen comença a escoltar-la, per què esperar a exposar-lo a una segona o tercera llengua si el que volem és que desenvolupi una bona competència? La metodologia Kids&Us es basa en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani. En la nostra llengua materna, comencem escoltant, per després entendre el que escoltem, verbalitzar-ho i, en darrer lloc i després d’uns anys, aprendre a llegir i escriure.

 

Amb el mètode Kids&Us els nadons a partir d’un any són exposats a la nova llengua de manera global, sense restriccions però amb situacions i contextos adaptats a la seva edat. A partir de jocs, contes, cançons o danses fan una immersió lingüística total en què s’aprofita la gran capacitat d’aprenentatge que tenen els nens en edats tan primerenques. Les classes es reforcen amb uns materials pedagògics exclusius creats per la pròpia empresa. A més, als nivells més avançats, els continguts estan adaptats per a què els alumnes puguin presentar-se als exàmens oficials.

 

Un estudi fet per la Universitat de Barcelona l’any 2012 avala els beneficis d’aquest sistema d’aprenentatge respecte el mètode tradicional, i conclou que els nens que han après anglès a Kids&Us tenen millors competències en vocabulari, gramàtica, pronunciació, comprensió oral i escrita.

 

L’experiència d’una mare emprenedora

Kids&Us va sorgir en el moment en què Natàlia Perarnau, que tenia la seva pròpia acadèmia d’idiomes, va ser mare i va voler ensenyar anglès a la seva filla. Es va proposar parlar-li cada dia una estona en aquesta llengua i es va adonar que, al cap de poc temps, la petita l’entenia i intentava comunicar-se amb ella formant petites frases en anglès. Així que va anar desenvolupant el mètode i va començar a treballar-lo amb els seus alumnes. Els bons resultats obtinguts van afavorir-ne l’expansió fins als 156 centres i 40.000 alumnes actuals.

 

Vols saber més?

Si vols més informació sobre aquest mètode d’aprenentatge de l’anglès pots contactar amb Kids&Us Sant Vicenç dels Horts.

 

Kids&Us Sant Vicenç dels Horts

Sant Josep 4

T. 931 64 32 47  M. 692 02 13 82

svh@kidsandus.es