Avís legal | Ubicació
Revista Petits

The New Kids Club, molt més que anglès

Idiomes
Autor: Clara Ferrerfàbrega

La companyia d’educació i oci infantil The New Kids Club ha obert recentment les seves portes a Castelldefels, per a nens i nenes d’entre un i setze anys.

The New Kids Club Castelldefels, ubicat a l’Avinguda 309, 2. Centre homologat per la Universitat de Cambridge, ofereix serveis d’anglès amb metodologia pròpia, reforç escolar, tallers de ludoteca, activitats vacacionals durant tot l’any i psicopedagogia, a preus molt ajustats a la situació actual.

Segons Clara Ferrerfàbrega, Responsable de The New Kids Club Castelldefels: “Els nostres alumnes es diverteixen aprenent i permetem als pares conciliar la vida laboral i la familiar. Formem als nens en coneixements i en valors, estimulant la seva creativitat i les seves habilitats socials, amb la seguretat d’estar-los oferint el millor pel seu futur”.

Amb seu central a Figueres The New Kids Club va néixer, el setembre de 2002, de la mà de Maria Dolors Ibáñez, la qual va veure la necessitat de crear un centre de formació integral per a nens des de ben menuts i fins la finalització de la seva escolarització  obligatòria. El centre havia de cobrir les necessitats de pares i fills, tant en època escolar com en períodes vacacionals. The New Kids Club, en plena fase d’expansió, també acaba d’obrir franquícies a Saragossa i a les ciutats de San Cristóbal de La Laguna i Adeje (Tenerife) i preveu una gran expansió amb obertures programades a nivell nacional durant el 2014.