Avís legal | Ubicació
Revista Petits

Qui som

Som pares, i com a tals, hem vist la necessitat que hi ha de tenir informació sobre educació, salut, oci, etc. envers els nostres fills, tot en un mateix format.

PETITS, guia pràctica dels nens, neix al desembre de 2013 per cobrir aquesta informació. A través de la nostra revista gratuïta (que repartim en els col.legis i guarderies del Baix Llobregat), la nostra web: revistapetits.com i el nostre facebook, volem informar a totes les famílies sobre temes d’interès pels seus fills entre 0 i 14 anys.

Trobareu: articles sobre temes importants d’educació, salud…., viatjes amb nens, reportatges sobre temes d’actualitat, el conte de la Draky (una nena-drak a la que li passen moltes coses!!) i un buscador de tota mena de negocis relacionats amb el món dels nens i també de col.legis i llars d’infants. Hi hauran moltes promocions i sortejos per a totes les families que ens segueixen al nostre facebook.

Tot això, de moment, a nivell del Baix Llobregat.Properament, estarem a Barcelona i la nostra idea és estar a tota Catalunya.

Esperem que us agradi!!!

2013 Tots els drets reservats | Disseny i programació by Attitude Ingeniería Creativa