Avís legal | Ubicació
Revista Petits

Titularitat

La present pàgina web pertany a: CLEVER PUBLICITY, SL, amb domicili fiscal a: Santa Coloma de Cervelló (08690), C/Miquel Cardona, 2, 2n.2a
NIF.: B-66145194

Tots els drets de propietat industrial i intel · lectual d'aquest lloc web i de les diferents pàgines web pertanyents a aquest, així com dels elements continguts en el mateix i en les seves pàgines web (inclosos, el disseny gràfic, codi font, logotips, continguts, imatges, textos, gràfics, il · lustracions, fotografies, bases de dades i altres elements que apareixen a la web), llevat que s'indiqui el contrari, són titularitat exclusiva del titular de la web o de tercers. En aquest sentit, el titular d'aquest lloc web fa expressa reserva de tots els drets.

El titular de la web no concedeix cap tipus de llicència o autorització d'ús públic i / o comercial a l'Usuari sobre els seus drets de propietat intel · lectual i industrial o sobre qualsevol altre dret relacionat amb aquest lloc web, les seves pàgines webs i els serveis oferts en les mateixes. L'Usuari únicament i exclusivament podrà accedir a aquests elements i serveis per al seu ús personal i privat, quedant per tant, terminantment prohibida la utilització de la totalitat o part dels continguts d'aquest Web i pàgines webs pertanyents al mateix amb propòsits públics o comercials, la seva distribució, comunicació pública, així com la seva modificació o alteració tret que per a això es compti amb el consentiment exprés i per escrit del titular de la web. Per això, l'Usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització, transformació, i en general, qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest lloc web i les seves pàgines webs constitueix una infracció dels drets de la propietat intel · lectual i / o industrial del titular de la web.

Part del lloc web pot albergar continguts publicitaris o estar patrocinat. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables d'assegurar que el material remès per a la seva inclusió en el lloc web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d'aplicació. El titular de la web no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

Política respecte a l'obtenció de les dades personals a través del lloc web

A través de formularis
Sense perjudici del que preveu cadascun dels formularis del lloc web, quan l'Usuari faciliti les seves dades de caràcter personal està autoritzant expressament a CLEVER PUBLICITY, SL al tractament de les seves dades personals per a les finalitats que en els mateixos s'indiquin. CLEVER PUBLICITY, SL incorporarà les dades facilitades per l'Usuari en un fitxer titularitat de la mateixa degudament comunicat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per a les finalitats que en cada cas s'indiquin. L'Usuari podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida a CLEVER PUBLICITY, SL C /Miquel Cardona, 2, 2n 2a 08690 Santa Coloma de Cervelló.
Correu electrònic de contacte:
info@revistapetits.com

2013 Tots els drets reservats | Disseny i programació by Attitude Ingeniería Creativa